Dankzij een royale gelddonatie en met de hulp van beddenfabrikant Auping, levert Stichting HUMANE 310 matrassen aan vluchtelingenopvangcentra in Oekraïne. Het transport werd door Verhoek Europe snel en kosteloos tot aan de grens met Oekraïne gefaciliteerd. We zijn nederig met de steun van onze donateurs, Auping en Verhoek Europe en ontzettend dankbaar voor dit gebaar.

De lokale hulpverleners in Roemenië en Oekraïne, gaven bij ons aan dat er een tekort is aan goede bedden en matrassen. De situatie en slaapcondities voor de vluchtelingen uit Oekraïne was ver van optimaal.

Wij zijn op zoek gegaan naar donateurs die ons konden helpen met deze hulpvraag. Een royale annonieme donatie heeft dit project finanncieel mogelijk gemaakt. Auping wilde graag de matrassen leveren, maar kon dat helaas niet doen vanuit hun voorraad. Daarom hebben ze speciaal voor onze stichting matrassen geproduceerd. Ze hebben 310 matrassen aangeleverd die allemaal al op de juiste besteming in de vluchtelingenopvangcentra in Oekraïne zijn aangekomen.

De Oekraïense vluchtelingen zitten nog steeds gevangen in een achtbaan van emoties, angst en hoop. Dankzij de gulle hulp van onze donateurs en de steun van Auping en Verhoek Europe, slapen ze nu zachter en krijgen ze een betere nachterrust.

Wil je ook helpen? Wij zetten jouw donatie 100% door!

2 thoughts on “Met jouw hulp en de steun van Auping doneert HUMANE 310 matrassen aan opvanglocaties voor vluchtelingen in Oekraïne”

  1. Wonderful get the job carried out! This truly the type of information that actually shared about the web. Shame around the serps for not positioning this post higher!

    1. Thank you, sir!
      As we are approaching another warwinter, the crisis deapens! We are doing everything in our power to help from the distance.
      Share our calls for help on de social media so we can reach more people willing to help.

Comments are closed.