We hebben in Nederland net Pasen gevierd, maar in Oekraïne wordt Orthodoxe Pasen pas op 24 april 2022 gevierd. Pasen is voor hen een belangrijk feest dat je met je familieleden en geliefden viert. Daarom helpen wij door 2.000 broden en 2.000 paasbroden te laten produceren en distribueren. Help je mee om de vluchtelingen het Pasen te geven waar ze zo naar verlangen? Doneer nu via Gofundme, zodat we meer Oekraïeners een fijn Pasen kunnen bieden.

Het Pasen dat wij vieren is niet te vergelijken met het Pasen zoals ze dat vieren in Oekraïne. Sowieso is het op een andere datum, namelijk 24 en 25 april 2022. Een week later dan wij het vieren. Maar ook is Orthodoxe Pasen in Oekraïne een uitgebreid feest om samen met je familie en vrienden te vieren. Dat is natuurlijk erg wrang, in tijden van oorlog. Maar het is daarom extra belangrijk voor ons om ze in deze tijden te ondersteunen.

We ondersteunen ze door broden en paasbroden te laten produceren en distribueren onder de vluchtelingen. Door dit voedsel te kunnen uitdelen, willen we hoop brengen. Hoop op een betere toekomst, hoop op een normaal bestaan, hoop op een leven zonder oorlog. Nu staan ze in de rij voor een tas met eten, maar met Pasen hopen we ruime hoeveelheden te kunnen bieden aan de mensen zodat ze Pasen kunnen vieren. Help mee en zorg ervoor dat we van Pasen ondanks de omstandigheden een mooie dag kunnen maken.

Samen staan we sterk.

Doneer nu: